Nordnet tapahtumat

Bilot suunnittelee listautumisantia – tervetuloa yhtiöesittelyyn

Päivämäärä: 03.03.2020 Aika: 17:30 - 20:00

Tapahtuma on täynnä.

Digitaalisen asiakaskokemuksen pioneeri, kansainvälisesti kasvava ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö Bilot Oy suunnittelee osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Bilot Oy on suomalainen ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö, joka luo yrityksille strategista kilpailuetua rakentamalla ylivertaista digitaalista asiakaskokemusta. Bilot tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman digitaalisia palveluita ja ratkaisuita asiakaspolun eri vaiheisiin sekä tekoälyä ja analytiikkaa valjastavia älykkäitä myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Yhtiöllä on tunnustettua huippuosaamista ja Suomessa merkittävä markkina-asema johtavissa ohjelmistoalustoissa ja keskeisissä teknologiaekosysteemeissä (mm. SAP ja Microsoft) sekä niiden integroinnissa saumattomaksi osaksi asiakkaiden liiketoimintaa. Bilot syntyi vuonna 2005 halusta luoda alan paras työpaikka parhaille osaajille. Bilotilla on noin 140 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Vuonna 2019 Bilot-konsernin liikevaihto oli noin 18,5  miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman liikearvon poistoja (EBITA) noin 1,7 miljoonaa euroa.

Tilaisuuden ohjelma:

Klo 17.30–18.00:
Buffet

Klo 18.00–20.00:
Bilot – digitaalisen liiketoiminnan pioneeri, toimitusjohtaja Mika Tanner
Inderesin analyysin esittely
Aikaa kysymyksille ja vastauksille

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, sillä osallistujamäärä on rajattu!

Jos et pääse paikalle tilaisuuteen, voit katsoa yhtiöesittelyn myös webcastina: https://inderes.videosync.fi/bilot-esittely-2020

Lisätietoa yhtiöstä: https://bilot.group/fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.