Nordnet tapahtumat

CapManin yhtiökokous – viimeinen päivä ehtiä osingoille

Päivämäärä: 17.03.2021 Aika: 10:00 - 13:00

CapMan järjestää yhtiökokouksen 17.3.2021. Jos haluat yhtiön osakkeenomistajille tänä vuonna jaettavan osingon kokonaisuudessaan salkkuusi tai osakesäästötilillesi, sinun tulee omistaa/ostaa osaketta viimeistään yhtiökokouspäivän päätteeksi.

Huom! Lähetimme 5.3.2021 tiedotteita osalle asiakkaistamme CapManin yhtiökokoukseen liittyen. Toisin kuin sähköpostissa kerrotaan, yhtiökokouksesta ei ole tulossa webcast-lähetystä. Pahoittelemme virhettä. Yhtiökokouksen asialistalla esitetyistä kohdista on kuitenkin mahdollista äänestää ennakkoon. Jos CapManin tuoreet kuulumiset kiinnostavat, voit katsoa tästä linkistä Inderesin haastattelun CapManin toimitusjohtajan kanssa. Video on kuvattu helmikuun alussa. Katso myös CapManin esitys Inderesin Sijoittajapäivässä maanantaina 8.3. klo 16.30.

→ Tutustu yhtiökokousmateriaaleihin

→ Ilmoittaudu yhtiökokoukseen CapManin osakkeenomistajana (ilmoittautuminen tehtävä 10.3. klo 16.00 mennessä)

→ Lue lisää CapManista sijoituskohteena (kaupallinen yhteistyö CapManin kanssa)

→ Opi lisää osinkosijoittamisesta Nordnetin osinkokalenterisivulta

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

  • Päivämäärä: 17.03.2021
  • Aika: 10:00 - 13:00

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.