Nordnet tapahtumat

Fodelia suunnittelee listautumisantia – tervetuloa tutustumaan yhtiöön Ouluun

Päivämäärä: 12.11.2019 Aika: 17:30 - 20:00

Kutsu yleisötilaisuuteen

Suomalaista elintarviketeollisuutta kehittävä Fodelia Oyj suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Fodelia luo kasvuvoimaa suomalaiseen elintarviketeollisuuteen

Fodelia on holdingyhtiö, joka omistaa suomalaisen elintarviketeollisuuden elinvoimaisia yhtiöitä ja kehittää niitä pitkäjänteisesti omistaja-arvoa kasvattaen. Fodelia tavoittelee vahvaa kannattavaa kasvua yhtiöidensä liiketoiminnan laajentamisesta, kansainvälistymisestä sekä erottautumalla kilpailijoistaan uusilla, innovatiivisilla ja vastuullisilla tuotteista.

Fodelian portfolioon kuuluu kaksi yhtiön 100-prosenttisesti omistamaa tytäryhtiötä: vuonna 2007 perustettu valmisruokavalmistaja Feelia ja vuonna 2001 perustettu snacks-tuotteita valmistava Real Snacks. Fodelian omistamat yhtiöt tarjoavat kuluttajille ruokaa lähellä tuotetuista, puhtaista raaka-aineista, joiden alkuperä tunnetaan tarkasti. Ne ovat elintarviketeollisuuden tiennäyttäjiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin.

Sekä Feelia että Real Snacks ovat osoittaneet kykynsä kasvaa kannattavasti. Tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto kasvoi vuosina 2016-2018 keskimäärin 28 prosenttia vuodessa (CAGR). Fodelia-konsernin pro forma -liikevaihto 31.12.2018 päättyneellä tilikaudella oli 15,3 miljoonaa euroa ja pro forma -liikevoitto 1,6 miljoonaa euroa.

Tervetuloa kuulemaan lisää Fodeliasta sekä tutustumaan yhtiön edustajiin Helsingissä ja Oulussa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin. Helsingissä on paikalla myös Inderesin analyysitiimi. Alta voit ilmoittautua Oulussa järjestettävään tapahtumaan.

Tilaisuuden ohjelma:
• Klo 17.30–18.00 Ovet aukeavat, buffet, virvokkeet
• Klo 18.00–20.00 Fodelian esittely, toimitusjohtaja Mikko Tahkola

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua mukaan heti. Tervetuloa!

  • Päivämäärä: 12.11.2019
  • Aika: 17:30 - 20:00
  • Paikka: Hotelli Lasaretti, Aurora-sali
  • Osoite: Kasarmintie 13b , Oulu

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.