livetreidaus2022-blogheader

Livetreidaus 2022 -kilpailu

Nordnet Livetreidaus 16.11.2022 – tule paikan päälle tai katso striimi

Nordnet toi livetreidauskilpailun ensimmäistä kertaa Suomeen vuoden 2019 Sijoitus Invest -tapahtumassa. Nyt tarjoamme jälleen mahdollisuuden seurata reaaliajassa, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja.

Nordnetin livetreidauskilpailu järjestetään ke 16.11.2022 klo 16–19.30 SijoittajaMessuilla Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma myös striimataan suorana lähetyksenä Nordnetin YouTube-kanavalle.

Tapahtumassa treidaavat Lari Alenius, Kristian Kannus, Jukka Lepikkö ja Johannes Sippola. Livetreidauksen juontaa Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen.

Ilmoittaudu messuille tai seuraa striimin kautta ja ota selvää, kuka takoo kovimmat tuotot illan aikana!

Ilmoittaudu SijoittajaMessuille maksutta

Seuraa Nordnetin YouTube-kanavalla

Treidaajat:

Lari Alenius

Lari Alenius

Lari Alenius on 25-vuotias treidaaja ja yrittäjä. Töiden ohella hän aloitti tänä syksynä tradenomin monimuoto-opinnot Turun ammattikorkeakoulussa. Larilla on neljän vuoden kokemus markkinoista, ja hän on erikoistunut  arvometalleihin sekä raaka-aineisiin. Treidaamiseen, pääasiassa päivä- ja swing-treidaamiseen, Lari on keskittynyt kolme vuotta. Lisäksi sijoittaminen on ehtinyt tulla hänelle tutuksi. Hän on ollut vieraana myös Nordnetin Trades’ Club -videosarjassa.

Kristian Kannus

Kristian Kannus

Kristian on 28-vuotias swing-treidaaja, yrittäjä, salkunhoitaja ja sijoitusasioiden konsultti. Ohjelmointia ja teollisuustaloutta TTY:llä kolmen vuoden ajan opiskelleelta Kristianilta löytyy 12 vuoden kokemus sijoittamisesta ja treidaamistakin hänellä on takana jo kuusi vuotta, josta noin puolet täyspäiväisesti. Treidaamisen ohella Kristian ylläpitää osaavien sijoittajien ja treidaajien ryhmää.

Jukka Lepikkö

Jukka Lepikkö

Jukka Lepikkö on ammattitreidaaja ja yksityissijoittaja, joka on viimeisten vuosien aikana nostanut vahvasti treidaamista esiin suomalaisessa sijoituskeskustelussa. Hän on esitellyt huippusuositussa Traders’ Club -videosarjassa uudenlaisen lähestymistavan sijoittamiseen, joka yhdistelee teknistä analyysiä, makroindikaattoreita ja sijoittajasentimenttiä. Jukka on lisäksi kirjoittanut kirjan Treidaa kuin ammattilainen.

Johannes Sippola

Johannes Sippola

Johannes Sippola on kolmannen vuoden lääketieteen opiskelija Helsingin yliopistossa ja intohimoinen isältänsä perityn sijoitusyhtiön (Medifilm Oy) toimitusjohtaja. Johannekselta löytyy sijoituskokemusta vajaa neljä vuotta, ja matkalla Johannes on erikoistunut osakepoimintaan ja kerännyt ison tietomäärän myös treidaamisen saralla. Sijoitusuran aikana koko Suomen sijoitusyhteisöstä on tullut Johannekselle kuin toinen koti – kansankapitalismin edistäminen ja Suomen sijoitusyhteisössä aktiivinen kanssasijoittajien auttaminen ja heidän kehittyminen sijoittajina on Johannekselle sydämen asia.

Kaikki treidaajat toimivat myös Viisas Rahan treidausbloggaajina.

Nordnet Livetreidaus 16.11.2022