Nordnet tapahtumat

Sijoita tulevaisuuden megatrendeihin ETF:illä – iShares by BlackRock

Päivämäärä: 17.12.2019 Aika: 16:30 - 19:00

Megatrendit ovat ilmiöitä, jotka muuttavat yhteiskuntia ja talouksia ja samalla toimivat innovaation ja kehityksen ajureina yrityksille. Ne eivät vaikuta vain kulutus- ja asumistottumuksiimme, vaan ne muovaavat myös valtioiden politiikkaa ja yritysten strategioita.

Jotta sijoittaja voisi hyötyä näistä rakenteellisista muutoksista, ne tulee tunnistaa ajoissa. BlackRock näkee viisi megatrendiä, jotka tulevat erityisesti muovaamaan tulevaisuuttamme – sitä, miten elämme ja työskentelemme. Voit lukea lisää aiheesta tältä sivulta.

Tule Nordnetiin kuulemaan lisää sijoittamisesta megatrendeihin ETF:ien avulla sekä tavoista löytää vastuullisia sijoituskohteita. Huom: esitys on englanninkielinen.

Ohjelma:

  • klo 16.30: Ovet aukeavat. Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.
  • klo 17.00: ”Investing in the future with megatrends and explore how you can invest sustainably”, Maarja Vaikla ja Isabella Chami, iShares by BlackRock
  • klo 17.45 BlackRockin edustajat vastaavat yleisökysymyksiin
  • klo 19.00 Tapahtuma päättyy

Kannattaa ilmoittautua heti, sillä paikkoja on rajoitetusti! Jos et pääse paikan päälle tai jos tapahtuma on ehtinyt jo täyttyä, niin voit seurata tapahtumaa myös webcastina. Ilmoittaudu mukaan webcastiin tästä.

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.