Sijoittajamessut-tapahtuma

SijoittajaMessut 2021

SijoittajaMessut 30.11.2021

Nordnet on mukana vuoden merkittävimmässä sijoitusalan tapahtumassa, SijoittajaMessuilla 30.11.2021 Helsingin Messukeskuksessa.

SijoittajaMessut on syksyn 2021 merkittävin osakesäästämisen ja yksityissijoittamisen tapahtuma Helsingissä. Tapahtumapäivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja sekä paneeleja sijoittamisen teemoista ja trendeistä. Tapahtuma on suunnattu yksityissijoittajille, sijoitusalan ammattilaisille ja asiantuntijoille, yritysten talous- ja rahoitusjohdolle sekä sijoittamisesta kiinnostuneille.

SijoittajaMessuilla myös Nordnetin järjestämä live-treidauskilpailu; kenen kantti kestää aikapaineen alla ja kuka korjaa tuotot kotiin?

Tule seuraamaan, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja. Treidaajat jakavat tapahtumassa omia treidausstrategioitaan ja antavat vinkkejä kaupankäyntiin – tule, näe, koe ja opi! Treidauskilpailussa tehdään kauppaa oikealla rahalla 3 tunnin ajan klo 16-19. Kenen hermo kestää yleisön edessä parhaiten ja kuka takoo kovimmat tuotot? Mukana live-treidauksessa muun muassa Traders’ Clubista tutut ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja tuottaja Tuomas Tuominen.

Tapahtuma on kävijöille maksuton, joten ilmoittaudu mukaan nyt, tästä et halua jäädä paitsi!