210615_NORDNET_02_0285

SijoittajaMessut 2022

Nordnet on mukana SijoittajaMessuilla Messukeskuksessa Helsingissä 16.11.2022. Päivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja sekä paneeleja sijoittamisen teemoista ja trendeistä. SijoittajaMessut ovat avoinna klo 9–20, joten ehdit hyvin paikan päälle myös illalla!

Ilmoittaudu SijoittajaMessuille maksutta ja tule vierailemaan osastollamme. Jaossa mm. Nordnet-haalarimerkkejä.

Nordnetin ohjelma SijoittajaMessuilla:

Klo 9.45 Kauppalehti-lava:

Mistä löytyvät voittajaosakkeet, kun keskuspankkien tuki markkinoille vähenee?

Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi esittelee erilaisia tapoja valita osakkeita muuttuneessa markkinatilanteessa. Pitääkö nyt painottaa yhtiön kasvua vai vakautta? Entä millainen rooli on osakkeen arvostuskertoimilla?

Klo 17.20 Kauppalehti-lava:

Kenestä Vuoden Sijoittaja 2022? Entä Vuoden Sijoitusteko?

Nordnet järjestää Vuoden Sijoittaja -kilpailun jo viidettä kertaa. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin yksityissijoittajia ja muita tahoja, jotka edistävät suomalaista sijoituskeskustelua, omistajuutta ja kansankapitalismia. SijoittajaMessuilla selviää, ketkä palkitaan Vuoden Sijoittajaksi ja Vuoden Sijoitusteoksi 2022. Palkinnot jakaa Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen.

Klo 16–19.30 Nordnet-lava:

Nordnet Livetreidaus 2022 -kilpailu

Nordnet toi livetreidauskilpailun ensimmäistä kertaa Suomeen vuoden 2019 Sijoitus Invest -tapahtumassa. Nyt tarjoamme jälleen mahdollisuuden seurata reaaliajassa, kuinka ammattitreidaajat lukevat markkinoita ja tunnistavat osto- ja myyntipaikkoja. Tapahtumassa treidaavat Lari Alenius, Kristian Kannus, Jukka Lepikkö ja Johannes Sippola. Livetreidauksen juontaa Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen. Livetreidaus myös striimataan suorana lähetyksenä Nordnetin YouTube-kanavalle.

 

SijoittajaMessut 2022