Nordnet tapahtumat

Traders’ Club – treidaajien ilta

Päivämäärä: 30.11.2018 Aika: 17:00 - 20:00

Nordnet Traders’ Club kerää paikalle aktiivisestä kaupankäynnistä ja treidaamisesta kiinnostuneet perjantaina 30.11. klo 17-20 Helsingin Clarion-hotelliin. Tapahtumassa esiintyy ykkösrivin ammattitreidaajia Suomesta ja ulkomailta! He esittelevät treidausstrategioitaan, antavat vinkkejä kaupankäyntiin sekä kertovat millaista on olla treidaaja. Lisäksi he vastaavat yleisön kysymyksiin.

Tilaisuudessa on tarjolla cocktail-paloja ja juomia klo 17 lähtien. Ohjelma alkaa 17:30. Jatkot klo 20 jälkeen Clarionin Skybarissa Helsingin kattojen yllä. Tilaisuudessa on yksi puheenvuoro englanniksi, muut puheenvuorot ovat suomenkielisiä.

Tapahtuman ohjelma:

17:00 Ovet auki (Clarion Living Room Bar). Tarjolla cocktail-paloja ja juomia.

Grillattua lohta, verigreippiä ja wasabimajoneesia L

Ankkarilletteä, appelsiinia ja misoa L

Vuohenjuustoa, vaniljaa ja tomaattia L

Suklaakakkua ja suolakinuskia L

17:30 Automatisoitua treidausta – Christian Långfors ja Heikki Koivu (HC Capital Traders Oy)

HC Capital Traders on Vaasassa sijaitseva treidausyhtiö joka on perustettu 2017. Pääfokuksessa on indeksit, etenkin DAX. Sijoittamisessa pyritään automatisoituun kaupankäyntiin ja itse rakennettujen algoritmien hyödyntämiseen. Christian on ollut erilaisissa IT-tehtävissä viimeiset 20 vuotta. 2008 finanssikriisin aikana heräsi mielenkiitoa teknisestä analyysistä ja siitä lähtien on seurannut osakemarkkinaa sekä indeksit teknisestä näkökulmasta. Viimeiset 5 vuotta on tehnyt mm. BNP Paribas ja Vontobel:in kanssa yhteistyötä. 2016 perustettiin yhdessä Heikin kanssa osakeyhtiön missä tavoite kehittää systemaattiset treidausalgoritit/mallit.

Heikki on ollut suurimman osan urastaan tuotehalllinan ja -markkinoinnin tehtävissä kulutuselektroniikan parissa Euroopassa ja Aasiassa ja käynyt osakekauppaa sekä seurannut taloutta harrastuksena. Suomeen paluun jälkeen ja tavattuaan Christianin, jolla on treidauskokemusta jo pidemmältä ajalta syntyi idea perustaa treidausyhtiö. Henkikökohtaiset sijoitukset on suurimmilta osin hyvissä osingonmaksajissa Euroopassa ja USAssa, tavoitteena jatkuvasti kasvava osinkotulo, joka sijoitetaan takaisin osakkeisiin ja maksimaaliseen korkoa korolle -efektiin.

18:30 Nordnet aktiivisen treidaajan tukena – meklari, Active Trader Manager, Juuso Lindström

19:00 How I found my strategy exploring my strengths and weaknesses – trader Erik Lundin from Sweden (in English)

My name is Erik, 27 years old, and a graduate economist. Today, I buy and sell shares on a daily basis, following daily what is happening in the world economy and this is my full-time job. The job is demanding but also unique given that stocks fluctuate differently from day to day. My main trading is intraday trading, that is, I only have positions during the day. I have my goals in absolute terms and one goal is a long-term portfolio to cover future everyday needs of financial resources.

20:00 Jatkot Clarion Sky Room Barissa

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT.

Esityskalvot:

  • Päivämäärä: 30.11.2018
  • Aika: 17:00 - 20:00
  • Paikka: Clarion Hotel Helsinki
  • Osoite: Tyynenmerenkatu 2 , Helsinki

Tilaa uutiskirje.

Uutiskirjeen tilaajana saat parhaat tarjoukset ja tuoreet uutiset sähköpostiisi 2–3 kertaa kuussa.

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.